.
__________________________________________________________________


Driclor - RECENZE

3. may 2012 at 20:15 | m. |  other

Možná tento výrobek znáte, možná ne. Pro ty, kteří o něm ještě neslyšely, mám takovou recenzi. Tak snad pro vás bude užitečná, ale věřím, že ano.



O co teda jde? Určitě znáte když je léto, horko a v takovém pařáku ani deodoranty nepomáhají. Člověk se potí, to je přirozené, ale někdo se potí víc a někomu to může být nepříjemné. Nikdo nemá rád když se nějak hezky ohákne a stejně má oblečení zachvilku promočené. Na internetu jsem hledala, co se proti tomu dá dělat a našla jsem toto. Teď si přesně nevybavím na jaké bázi tento výrobek funguje, ale jeho účinek je ten, že se přestanete potit. Úplně. A funguje to. Četla jsem názory asi od sta lidí a pouze jeden z nich napsal, že mu výrobek nepomohl. Hned druhý den jsem letěla do lékárny a jeden si koupila. A můžu říct, že za jediný den pomohl. A ani není tak drahý.

Jak se výrobek vlastně používá? Vypadá jako kuličkový deodorant, jen je menší. Za 20 ml zaplatíte cca 200 ,- což není vůbec moc na to, že doopravdy pomáhá. A vydrží dlouho, protože ho nesmíte nanášet moc. Tady je kámen úrazu. 70% lidí od kterých jsem četla názory psalo, že po nanesení je podpaží strašně pálí a svědí a někteří psali, že se to dokonce nedá vydržet a v noci je to budí. Toho jsem se dost obávala. Ale uklidnili mě ti, kteří psali, že při správném použité nic takového nehrozí. Musíte ho nanést asi hodinu až dvě po sprše a musí to být poslední věc, kterou před spaním uděláte. Kůže, na kterou výrobek nanášíte, musí být absolutně suchá a 24 hodin před použitím výrobku se nesmíte holit. A nesmíte ho nanášet hodně. Stačí 3x potřít každé podpaží. Pokud se těchto kroků budete držet, podobná muka jaká jsem popisovala, by se vám měla vyhnout. Mě to štípalo jen trošku. Spíš jsem měla nutkání se poškrábat, ale musíte to vydržet, není to vůbec nic hrozného. Jak často výrobek používat? No první týden se má používat každý večer, potom už jen 1-2x do týdne, potom podle potřeby, třeba jednou za měsíc. Já ho použila zatím jen v úterý večer a výsledek se dostavil už druhý den a trvá až do dneška. Takže super. A jestli je zdravotně závadný? Toho se hodně lidí obávalo. Ale myslíte si, že by něco, co by způsobovalo všelijaké nemoci, prodávali v lékárně? Asi těžko.

Takže mohu jen a jen doporučit, vážně. Hned druhý den po použití zůstane vaše oblečení úplně suché. Já tomu taky nevěřila, dokud jsem to nezkusila. Tak snad byla tato recenze užitečná ;) a jestli se rozhodnete výrobek vyzkoušet, tak pak klidně dejte vědět jestli pomohl~

.
 

2 people judged this article.

Comments

1 Paulina | Web | 3. may 2012 at 20:23 | React

Musím zkusit! :) Snad konečně něco :D

2 KeT | Web | 3. may 2012 at 20:28 | React

Tak to je hustééé! No až budu mít po ruce 200,- (a že se mi to teď moc nestává, protože pořád dokupuju oblečení :D) tak si ho musím pořídit :)
Jinak já němčinu prostě MILUJU! :D ale spousta lidí ne, už jsem si zvykla :)

3 Sweet~Marshmellou* | Web | 3. may 2012 at 20:31 | React

Skvělý tip! :)

4 Johanka | Web | 3. may 2012 at 21:05 | React

To zní dost dobře...O.o
S tímhle sice problémy nemám, nebo jsou stále v mezích normálnosti a nijak mě to neobtěžuje, ale takhle by to bylo ještě lepší! *.*
Po AF si ho koupím. Jen ta holící podmínka, to je...blbé. :/

5 m. | Web | 3. may 2012 at 21:10 | React

[4]: Tak já snad taky tak v mezích normálnosti, ale nemám to ráda. Teď se ty dva dny cítím o hodně lépe x)
No ono se to dá právě i nějak "ošulit" xD jedna holka psala, že se ráno oholila, nějak si to namazala krémem, aby tu kůži trochu ošetřila a večer použila tento přípravek a prý v pohodě x) a nebo to jeden den nemusíš použít, to nevadí když vynecháš. Jak říkám, já to použila v úterý poprvé, včera ne a stejně to ještě dneska působilo x)

6 Johanka | Web | 3. may 2012 at 21:13 | React

[5]: To zase u mně když už něco zabere, tak nejdřív tak po týdnu...:/
Ale i tak to zkusím.
...Nevím, co vlastně řeším, když je horko, tak stejně nosím převážně světlé košile s dlouhým rukávem :D

7 m. | Web | 3. may 2012 at 21:16 | React

[6]: to jsem si říkala taky. Všichni psali max 3 dny. A to psali i lidé co trpí nadprůměrným pocením.
Lol...ale tak..pro ten pocit...xD

8 Sprotte | Web | 4. may 2012 at 17:14 | React

Kolem 200 kč? To je docela dobrá cena. Musím přiznat, že jsem o tomhle výrobku ještě neslyšela, ale asi by stálo za to, vyzkoušet ho. Tak v pondělí do lékárny... :)

9 Michell | Web | 8. may 2012 at 12:01 | React

Co? Ono fakt něco na to existuje? Už jsem bezradná, deodoranty nezabírají, tohle si budu muset pořídit! díky za tip

10 Wendy | 9. may 2012 at 7:01 | React

na internetu(přímo na jejich stránkách,http://www.driclor.eu/) se dá koupit 75 ml verze za tři stovky.. Mě teda vydržel skoro  rok,takže myslím,že to je výhodnější :)

Ale nemůžu si to vynachválit,hrozně mi to pomáhá :)

11 míša | 12. june 2012 at 20:47 | React

A tohle mě zaujalo moc! Blíží se léto, skleníková vedra se nám jistě nevyhnou, zas budu spocená jak jetel :P Díky za tip :)

12 Monča | 9. november 2012 at 15:55 | React

Já mám s tímhle problémi už hodně dlouho a ne jen v létě. O tomhle výrobku jsem už slyšela. Taky jsem toho četla o tom hodně jako recenze. Ta tvá mě přesvědčila. Mamce jsem to říkala už dřív ale nechtěla mi to koupit ale teď už souhlasila a pak to pojedem koupit. Až to budu mít dýl, třeba napíšu jak to dopadlo ;)

13 m. | Web | 9. november 2012 at 16:15 | React

[12]: tak snad taky pomůže :)

14 Ellen | Web | 6. july 2013 at 17:49 | React

Driclor je super, ale vyplatí se kupovat 75 ml verzi třeba na http://www.driclor75.cz/ je to levnější jak v lékarně.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement